Privacyverklaring Tekst

Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

Omdat wij het als onze verantwoordelijkheid zien om uw privacy te beschermen, hebben we een privacy beleid opgezet.

In ons privacy beleid geven we u duidelijkheid over welke gegevens er worden verzameld en welke gegevens door ons worden gebruikt. Ons privacy beleid is van toepassing op alle diensten van de Rolaf BV en niet van derden. Door gebruik te maken van onze website www.derolaf.nl accepteert u ons privacy beleid.

Verzamelen van gegevens

Om een tankpas aan te vragen of contact met ons via de site op te nemen, vragen wij u om enkele persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens gebruiken wij om de diensten voor u uit te kunnen voeren. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/ of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten. Bij bezoek van onze website worden, net als bij elke website, IP-adressen van onze bezoekers verzameld. Deze worden echter niet opgeslagen.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons stuurt, kan het zijn dat wij die berichten opslaan. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/ of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.

Doel en verwerking van gegevens

De Rolaf BV gebruikt de persoonsgegevens slechts conform de hiervoor beschreven doeleinden en procedures. Wanneer er een product of dienst geleverd wordt, hebben wij uw NAW-gegevens nodig om de factuur te kunnen versturen. Uw telefoonnummer en e-mailadres registreren wij om contact op te kunnen nemen als er vragen zijn over de bestelling en/of de betaling, of om u op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Uw gegevens registreren wij in ons administratieprogramma op onze eigen server.
Voor het gebruik van de door ons verzamelde gegevens geldt dat we alleen de gegevens gebruiken die de bezoeker van de website zelf actief achtergelaten heeft of die via een overeenkomst voor levering aan ons zijn doorgegeven. Klantgegevens (waaronder e-mailadressen) stellen wij niet aan derden ter beschikking.

Onze website bevat ook hyperlinks naar andere websites – die niet horen bij het domein van De Rolaf BV. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop door deze websites met persoonsgegevens wordt omgaan. Wij kunnen daarom niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

U heeft het recht om persoonsgegevens die worden gebruikt in te zien. Dat kan na schriftelijk of elektronisch verzoek. U heeft tevens het recht om te verzoeken om de gegevens te laten wijzigen, verwijderen of over te dragen aan een derde.

Veranderingen

Dit privacy beleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website www.derolaf.nl. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze site, kunnen leiden tot wijzigingen in ons privacy beleid. De meest up to date versie van ons privacy beleid staat altijd op onze website. Wij raden u daarom aan om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contactgegevens

Heeft u vragen? Dan kunt u bij ons terecht. De Rolaf BV is te bereiken via de contactgegevens vermeld op: /contact

De Rolaf BV logo
De Rolaf BV
Prijs
€1,939
 

 

De Rolaf BV logo
De Rolaf BV
Prijs
€1,759
 
De Rolaf BV logo
De Rolaf BV